Helping You

Unleash

Your Potential

One-on-one Coaching

One-on-one coaching van executives, directors en managers

Aan de hand van een one-on-one coaching, begeleid ik executives en managers die worstelen met leiderschaps- en andere professionele uitdagingen. Ik werk samen met een verscheidenheid aan bedrijven en organisaties en bied hoogst persoonlijke en op-maat gesneden coachingprogramma’s aan. Elke coaching is verschillend. Het is mijn streefdoel de leidinggevenden te helpen in hun zoektocht naar  hun professionele en persoonlijke groei om hun productiviteit, tevredenheid, engagement en welzijn te verhogen.

De combinatie van mijn unieke coachingaanpak en -methodologie, 20 jaar ervaring als interne en externe coach en meer dan 25 jaar businesservaring in een diversiteit aan bedrijven, zorgt er voor dat zij de nodige ondersteuning krijgen bij het bereiken van hun coachingdoelstellingen.

Mijn coachingprogramma’s worden uitgespreid over een periode van zes tot twaalf maanden en starten               met een intake. Tijdens deze discussie bespreek ik met de coachee, zijn/haar manager en de HR manager de voornaamste ontwikkelingsnoden en problemen. In de volgende sessie worden de coachingdoelstellingen vastgelegd.

Na het afwerken van een vooraf afgesproken aantal coachingsessies, worden de resultaten besproken. Eventueel kunnen nieuwe sessies ingepland worden enerzijds om de vooruitgang te bestendigen of anderzijds om nieuwe ontwikkelingsdoelstellingen aan te boren.

Coachingsessies kunnen in de kantoren van de klant worden georganiseerd of in mijn home office.

Om de tijdsinvestering van de coachee te verminderen kunnen coachings via Skype of telefoon georganiseerd worden.

Indien gewenst door de klant, kan een assessment georganiseerd worden.

 

 

Intensieve ½ day coaching

De tijdsinvestering in een lange-termijn coachingprogramma ligt niet altijd voor de hand. Daarom bied ik een ½ dag coaching aan, waarin één specifieke ontwikkelingsnood, zoals delegeren, feedback geven, een team opbouwen, strategisch denken, luisteren, empathisch zijn, wordt gecoacht.

Het resultaat is een actieplan dat ONMIDDELLIJK kan uitgevoerd worden.

Na 1 maand wordt via Skype of telefonisch een opvolging gepland om de vooruitgang te bespreken.

 

Ik kijk er alvast naar uit om met u samen te werken.