Helping You

Unleash

Your Potential 


Kris Buggenhout
Managing partner  - Professional Certified Coach (ICF) - Team Coach (TCI)

Business Coaching ServicesIk ben arbeidspsycholoog (Katholieke Universiteit Leuven, 1988) en heb een Bachelor diploma in Business Administration behaald aan de Vrije Universiteit van Brussel.

Een doorgewinterde HR professional met 25 jaar ervaring in management, coaching en consulting, in bedrijven als Kraft Foods, BMW, British American Tobacco en Capsugel.

In 2008 richtte ik mijn coachingkantoor, Business Coaching Services, op. 

Als Professional Certified Coach (International Coach Federation) werk ik samen met grote (multinationale) bedrijven en KMO’s, die actief zijn in tal van sectoren en industrieën en een sterke interesse vertonen in het welzijn en functioneren van hun medewerkers.   

Gemeenschappelijk aan alle Executives en managers die ik coach, is hun interesse en ambitie om hun ontwikkeling te versnellen aan de hand van een samenwerking met een coach, die kan terugkijken naar een ruime business-, management- en coachingervaring en beschikt over een portfolio van coachingmethodes en -interventies.

Als Team Coach (Team Coaching International) begeleid ik teams in de ontwikkeling van hun 'Productiviteit', de verschillende vereiste capaciteiten van het team om resultaten te bereiken, en hun 'Positiviteit', het vermogen van het team om op een constructieve manier samen te werken.